Welkom bij Princess Hotel Amersfoort

Ontdek Princess Hotel Amersfoort!

Princess Hotel Amersfoort ligt midden in het groen maar toch nabij uitvalswegen en de prachtige binnenstad van Amersfoort. Door deze unieke ligging is het een ideaal startpunt voor een ontspannen weekend weg of voor een zakelijk bezoek. 

De stad Amersfoort heeft veel te bieden aan de toeristische bezoeker; het Dierenpark Amersfoort, de gezellige pleinen, de mooie winkels en natuurlijk de grachten!

Voor de zakelijke bezoeker ligt het hotel gunstig ten opzichte van de bedrijvenparken van Amersfoort en omstreken.

Genieten van lekker eten & drinken kan op ieder moment van de dag in Restaurant Smaakmakers. Bij mooi weer is het heerlijk toeven op het zonnige terras!

Princess Hotel Amersfoort heeft sinds december 2011 de gouden Green Key! 

Contact

Unieke lanceringsaanbieding!

Geniet van 3 heerlijke dagen in een van de nieuwe Princess Hotels. Voor slechts € 99,00 geniet u koninklijk, inclusief ontbijt en een welkomstdrankje.

Wees er snel bij, er is slechts beperkte beschikbaarheid!

Direct reserveren

Go Live Meeting Actie

Met trots presenteren wij de nieuwste hotelformule in Nederland, Princess Hotel Collection.

Om dit heugelijke feit te vieren bieden wij u bij de eerst volgende reservering een complete upgrade naar de Royal Package.

Verder lezen

Vergaderarrangementen

Vergaderen in Princess Hotel Amersfoort; ontspannend en inspirerend!

Princess Hotel Amersfoort verwelkomt u graag voor uw vergadering, congres, jubileum, bruiloft, productpresentatie of welk ander evenement dan ook! Onze vergaderzalen zijn multifunctioneel en bieden u de perfecte locatie voor een succesvolle bijeenkomst!

Verder lezen