Welkom bij Princess Hotel Epe

Verscholen tussen al het groen dat de Veluwse bossen rijk is en nabij het dorpje Epe ligt Princess Hotel Epe.

Dit sfeervolle en gastvrije hotel is centraal in Nederland gelegen en te bereiken via de A50 en A28. Zwolle, Apeldoorn, Hattem, Heerde, Nunspeet en de Hanzestad Deventer liggen dichtbij mocht u een "natuurlijk verblijf" in Princess Hotel Epe willen combineren met een bezoekje aan de omliggende dorpen en steden.

Een ideale locatie voor het houden van diverse soorten Bijeenkomsten en vergaderingen Tijdens uw verblijf kunt u onder één dak vergaderen, eten, drinken, slapen en ontspannen! Maar Princess Hotel Epe biedt meer dan alleen vergaderzalen. Door de bosrijke ligging, de vele musea en attractieparken in de omgeving, is het hotel uitermate geschikt voor een vakantie, weekendje weg of familiefeest.

Princess Hotel Epe heeft sinds december 2011 de gouden Green Key.
Klik hier voor meer informatie over Green Key.

U bent van harte welkom!

Namens het team van Princess Hotel Epe,

Riemer Wierda

Operations Manager

 

Herfstspecial

Genieten van al het moois dat de herfst te bieden heeft! De Herfstspecial biedt alles wat nodig is om 3 dagen heerlijk te ontspannen. U heeft de keuze uit de 7 hotels van Princess Hotel Collection en geniet daar van twee overnachtingen in een comfortabele kamer, tweemaal het uitgebreide ontbijtbuffet en eenmaal een driegangen diner.

Direct Reserveren

Loyalty Shop

Per 1 oktober heeft Princess Hotel Collection een eigen vernieuwend Loyaliteitsprogramma gelanceerd. Klik snel verder om de website te bezoeken.

Heeft u vragen over het Loyaliteitsprogramma?
Stuur een e-mail naar info@princesshotels.nl.

Bezoek website