Welkom bij Princess Hotel Epe

Verscholen tussen al het groen dat de Veluwse bossen rijk is en nabij het dorpje Epe ligt Princess Hotel Epe.

Dit sfeervolle en gastvrije hotel is centraal in Nederland gelegen en te bereiken via de A50 en A28. Zwolle, Apeldoorn, Hattem, Heerde, Nunspeet en de Hanzestad Deventer liggen dichtbij mocht u een "natuurlijk verblijf" in Princess Hotel Epe willen combineren met een bezoekje aan de omliggende dorpen en steden.

Een ideale locatie voor het houden van diverse soorten Bijeenkomsten en vergaderingen Tijdens uw verblijf kunt u onder één dak vergaderen, eten, drinken, slapen en ontspannen! Maar Princess Hotel Epe biedt meer dan alleen vergaderzalen. Door de bosrijke ligging, de vele musea en attractieparken in de omgeving, is het hotel uitermate geschikt voor een vakantie, weekendje weg of familiefeest.

U bent van harte welkom!

Namens het team van Princess Hotel Epe,

Riemer Wierda

Operations Manager

 

Herfstspecial

Genieten van al het moois dat de herfst te bieden heeft! De Herfstspecial biedt alles wat nodig is om 3 dagen heerlijk te ontspannen. U heeft de keuze uit de 7 hotels van Princess Hotel Collection en geniet daar van twee overnachtingen in een comfortabele kamer, tweemaal het uitgebreide ontbijtbuffet en eenmaal een driegangen diner.

Direct Reserveren

Meeting Actie

Speciaal voor u hebben wij een Kennismakingsaanbieding samengesteld.
Indien u een bijeenkomst reserveert, ontvangt u een GRATIS sapcentrifuge om heerlijke sapjes en smoothies mee te maken.
Tevens ontvangen de deelnemers op de dagen van de gereserveerde bijeenkomst, versgemaakte smoothies.

Verder lezen

Vergaderarrangementen

U wilt onbezorgd vergaderen en wilt u geen zorgen hoeven maken over alle facilitaire zaken om het organiseren van de meeting of training heen. Princess Hotel Collection biedt u volledig verzorgde vergaderpackages, waarbij het u aan niets zal ontbreken.

Helemaal voor zekerheid en transparantie gaan? Boek dan een van onze 'Royal Packages', waarbij uw deelnemers van al onze faciliteiten gebruik kunnen maken, zonder dat dit voor verrassingen op de eindafrekening leidt

verder lezen