Welkom bij Princess Hotel Loosdrecht - Amsterdam

Op een unieke locatie, direct aan de Loosdrechtse Plassen, vindt u dit bijzondere Princess Hotel Loosdrecht - Amsterdam. Een inspirerende omgeving voor uw zakelijke bijeenkomst maar ook een ideale uitvalsbasis voor diverse toeristische uitstapjes.

Princess Hotel Loosdrecht - Amsterdam is uitstekend bereikbaar via de snelwegen A2 en A27, slechts 10 minuten verwijderd van de Zuid-as en de Jaarbeurs. Zodra u de drukte van de snelwegen verlaat, bevindt u zich in een prachtige en rustige omgeving; de sprookjesachtige oevers van de Vecht met majestueuze landhuizen uit de Gouden Eeuw, een prachtig natuurgebied rondom de Loosdrechtse Plassen en 't Gooi met alle pracht en praal.

Deze omgeving biedt mogelijkheden voor fiets-, wandel- en watersportactiviteiten. Daarnaast bieden de stadscentra van Hilversum, Amsterdam en Utrecht en de prachtige, rustieke Vechtdorpen een mooie gelegenheid voor een dagje uit.

U bent van harte welkom!

Namens team Princess Hotel Loosdrecht - Amsterdam.

Stach Aarts
Operations Manager

Contact

Unieke lanceringsaanbieding

Geniet van 3 heerlijke dagen in een van de nieuwe Princess Hotels. Voor slechts € 99,00 geniet u koninklijk, inclusief ontbijt en een welkomstdrankje.

Wees er snel bij, er is slechts beperkte beschikbaarheid!

Direct reserveren

Go Live Meeting Actie

Met trots presenteren wij de nieuwste hotelformule in Nederland, Princess Hotel Collection.

Om dit heugelijke feit te vieren bieden wij u bij de eerst volgende reservering een complete upgrade naar de Royal Package.

Verder lezen